Cikolata Misafir
| Konu: Yok olup gide bilirirm Paz Mart 16, 2008 3:20 pm | |
| Yok olup gide bilirim belki sensiz olan bu dünyadan Göz yaşı dökerim gök yüzünden boşalırcasına Onca umut varken gönlümde Senin olmadı yerleri terk ederim Senin geçtin yerlerde duraklarım Oradaki halini hayal eder gözlerim Kalbimden senin bıraktın izlerle yola devam ederim Seni aramak için Gözlerim hayalini görür Aklım seni düşünür, Şu zavallı kalbimde senin için atmak başka hiç bir şey elinden gelmez Yolarına ağlar ,hayaline kanar Yalnızlığına bağırır Belki karanlıkları dinlediğinde Sesimi duyarsın diye Hep ismini bağırdım yalnızlığımda Gözlerin belki arar diye dönerken iz bıraktım sana ait Ama hiç biri senin bana bıraktın iz gibi değildi Hepsi silindi belki rüzgarlarda Sahil kumarlına yazdım adını dalgalar yıkadı gitti seni Camların buğusuna yazdım güneş çıktında geri kayboldu Ağaçlara kazıdım seni, silinmez diye onu da kesitler Seni yazdığım her yer kayboldu da Bir benim içimdeki sen gitmedin Bir benim kalbimdeki adını silemediler Her şey yok olmasını bekledim yıllarca ama oda olmadı O kadar derindi ki giderken bıraktıkların Bir türlü silinmek bilmedi Bana giderken bıraktın o son mektubun vardı ya İçinde seni ben yapan işte o bile o bile yeterdi bu kalbimi kanatmaya Şimdi uzaklardasın Göremiyeceğim diyarlardasın Ama ama sen sadece benim kalbimdesin İstersen uzaklara git ama yinede Yinede bu kalbimdesin
çikolata_kiz |
|
miSs_khaFkas C.S.A.OP
Mesaj Sayısı : 173 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 16/01/08
| |
KaYz-eR ..::KaYz-eR::..
Mesaj Sayısı : 220 Reputation : 0 Points : 33 Kayıt tarihi : 10/05/07
| Konu: Geri: Yok olup gide bilirirm Paz Mart 16, 2008 4:01 pm | |
| evet supermissin ) | |
|