ǿ-Я-q-i-и-ά-Ŀ
Gosd_em - Kayz-er - CrZy-eR - OrqinaL ÇaTLaq
Group's Team
Administratör & Yönetmen
ǿ-Я-q-i-и-ά-Ŀ
Gosd_em - Kayz-er - CrZy-eR - OrqinaL ÇaTLaq
Group's Team
Administratör & Yönetmen
ǿ-Я-q-i-и-ά-Ŀ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ǿ-Я-q-i-и-ά-Ŀ

((-->.Ќ-ά-Ч-Z.-.є.Я.<--))

AnasayfaPortalli*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKurallar
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» nereDeee!
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Ekim 04, 2009 12:33 pm tarafından KaYz-eR

» hayalhan
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 11:21 am tarafından KaYz-eR

» BoynuS
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 5:50 pm tarafından CraPLuS

» User Gorup's
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 5:48 pm tarafından CraPLuS

» harika
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 5:47 pm tarafından CraPLuS

» ....
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 5:46 pm tarafından CraPLuS

» Terk-i diyar
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 8:00 pm tarafından orqinal çatlaq

» kısa we öz...
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePtsi Eyl. 21, 2009 2:59 pm tarafından KaYz-eR

» Sanaldan gerçeğe giden aşk hikayesi
En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePtsi Eyl. 21, 2009 2:42 pm tarafından KaYz-eR

...
Sitede Kullandığınız Tema
Standart Tema
Siyah-Kırmızı [Mekanikal]
6 Toplam oylar

portal

psiqo

En Sevdiğim Aşk Şiiri

YazarMesaj
P!n@r
Misafir

En Sevdiğim Aşk Şiiri Empty
MesajKonu: En Sevdiğim Aşk Şiiri   En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Ocak 13, 2008 2:57 pm

SEN BENİM GÖZÜMDE BİR HİÇSİN ARTIK NEFRETİM AŞKIMI AŞTI BU GECE BUGÜNKÜ SÖZLERİN SÖZMÜYDÜ ARTIK SON SÖZÜN SABRIMI AŞTI BU GECE KOLAYCA BİTSİN BU DİYEMEDİNDE SALLADIN SAVURDUN BASİRETSİCE HİÇMİ DERS ALMADIN ONCA GEZDİKDE YAĞMURUN RAHMETİ AŞTI BU GECE YÜRÜMEYEN NEYDİ İLİŞKİMZMİ GÜNÜM BOMBOŞ DİYİŞİMİZMİ SESİSZ YAŞAYAMAM ÇELİŞKİMİZMİ YALANIN DOĞRUNU AŞTI BU GECE EVLENMEK HAYALİ KAPIMDA İDİ GİRİŞ KAT EVİMİN BOYASI YENİ MOBİLYAN TAKIMI ALINMIŞ İDİ VUSLATIM TADINI AŞTI BU GECE YEMEDİM YEDİRDİM NE VARSA SANA ÜÇ KURUŞUM OLSA VERİRDİM DAHA MEMURDUM YOKSULDUM HATIRLASANA HAFIZAMN HADDİNİ AŞTI BU GECE AYAKLARIN DONMUŞ ÜÜMÜŞTÜN DE GECE YATMAMIŞTA ÜZÜLMÜŞTÜM DE BİR AY BOYUNCA ORUÇ TUTUP YEMEMİŞTİM DEO ÇİZMEN BOYUNU AŞTI BU GECE ONCA GEZ TOZ BENLE SEWİYORUM DE SONRA GİT NİŞANLAN BİRDE ONA DE ŞEFERSİZLİK DEĞİLDE NEDİR BU SÖYLE KÜFRÜM EDEBİMİ AŞTI BU GECE SANA SON BİR SÖZÜM NASİHATİM VAR ALDIĞIM AHLAKLA BİR TERBİYEM VAR SENİ DOĞURAN ANA DEYİP GEÇMEK VAR SAYGIM ADABIMI TUTTU BU GECE GÖNLÜMÜN ROMANI BİTİ BU GECE HANGİSİNE YANSAM ŞİMDİ GÜN GECE ÖMRÜMDEN 5 YIL GİTTİ BU GECE NEFRETİM AŞKIMI AŞTI BU GECE ..............
Muhendis
Misafir

MesajKonu: Geri: En Sevdiğim Aşk Şiiri   En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Ocak 13, 2008 8:32 pm

çok güzel pınar bu güzel kelimeleri bizimle paylaştıgın için tesekkur ederim
KaYz-eR
..::KaYz-eR::..
..::KaYz-eR::..
KaYz-eR

MesajKonu: Geri: En Sevdiğim Aşk Şiiri   En Sevdiğim Aşk Şiiri Icon_minitimePaz Ocak 13, 2008 9:19 pm

uyuma ozgur cocuk millet dokturuyor Very Happy muhendis beyy!
https://orqinalpsqo.forum.st

En Sevdiğim Aşk Şiiri
1 sayfadaki 1 sayfası